Online foredrag

Hvorfor virker slankekurene ikke?

Jeg kender spørgsmålet fra mig selv. I årevis hoppede jeg fra den ene slankekur til den anden uden varige resultater ­– udover en voksende selvbebrejdelse. Måske lykkedes jeg med at smide nogle kilo, men de røg altid på igen. Og jo ældre jeg blev, des sværere blev det.

I dag ved jeg hvorfor, og den viden deler jeg i mit online foredrag. 

Og det bedste af det hele? Der er ingen grund til selvbebrejdelse og skyldfølelse for at lykkedes med et vægttab. Løsningen ligger i biokemien, og den kan komme i balance uden sult og afsavn.

Med mit foredrag lærer du:

  • HVORFOR et varigt vægttab ikke lykkes, selvom ALT er afprøvet!
  • HVILKE myter omkring slankekure, der bremser et vægttab.
  • HVAD der kan gøres anderledes – især når overgangsalderen rammer.
  • HVORDAN et varigt vægttab er muligt uden afsavn og sult.

Er du i tvivl om, det er noget for dig, så hør hvad Lisbeth fortæller:

  “Jeg orkede ikke flere kure og lod stå til omkring vægten. Men på webinaret sagde Luuna mange gode ting, som var fagligt velfunderede og underbygget med forskning. Det fik håbet til at spire – måske kunne det også virke for mig. Jeg har en baggrund i sundhedsvæsenet og blev tændt på netop denne livsstilsændring, fordi faglighed virkede til at være i fokus, og det er altafgørende for mig.”

Min metode har virket på mig, på Lisbeth og på tusindvis af andre.

Klik og tilmeld dig mit onlineforedrag med det samme. Det varer ca. 1 time og koster dig 0,- kr.

Når du melder dig til, bliver du samtidig meldt til mit inspirerende nyhedsbrev om sundhed og livsglæde!

Kærlig hilsen Luuna Sommer

Ekspert i vægttab og livskvalitet